Eigen bezorgservice

Van maandag tot en met zaterdag staan onze bezorgers voor u klaar.
Vandaag besteld, morgen tussen 08:00-12:00 geleverd in Groningen, Friesland, Drenthe (andere provincies in overleg mogelijk).


De bezorgkosten voor Groningen, Friesland en Drenthe zijn:       €35,00   (vanaf €350,- franco geleverd)

De bezorgkosten voor elke andere provincie in Nederland zijn:      €125,00 (vanaf €500,- franco geleverd)


Wij bezorgen de bloemen en planten 6 dagen per week door de gehele provincie Groningen. Enkele grote plaatsen/steden waar wij dagelijks bezorgen zijn Groningen, Hoogezand, Veendam, Stadskanaal en Winschoten.

Wij bezorgen de bloemen en planten 6 dagen per week door de gehele provincie Friesland. Enkele grote plaatsen/steden waar wij dagelijks bezorgen zijn Leeuwarden, Drachten, Sneek,Heerenveen en Harlingen.

Wij bezorgen de bloemen en planten 6 dagen per week door de gehele provincie Drenthe. Enkele grote plaatsen/steden waar wij dagelijks bezorgen zijn Emmen, Assen, Hoogeveen, Coevorden en Meppel.

Wilt u bijvoorbeeld een bestelling laten bezorgen in steden als
Amsterdam, Rotterdam, Den haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda, Nijmegen, of welke gewenste locatie in Nederland dan ook? Dat is mogelijk! Bezorgtijden in overleg.

Ook is het in overleg mogelijk om 6 dagen per week te bezorgen naar de boot voor de waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Bezorgtijden in overleg